Dovolená na showroomu

Dovolená na showroomu

Vážení klienti,
od soboty 28.dubna do úterý 1.května 2018 a od soboty 5.května do úterý 8.května 2018 bude náš showroom zcela uzavřen. Všichni jsme si naplánovali prodloužené víkendy s rodinou, abychom načerpali nové síly a mohli Vám tak poskytovat po zbytek roku jen ty nejlepší služby. V uvedeném termínu tak nebudeme reagovat na telefonáty a e-mailové zprávy.
Od 9.května budeme už opět v plném pracovním nasazení a připraveni řešit všechna Vaše přání.

Děkujeme za pochopení.

Dovolená na showroomu

Dovolená na showroomu

Vážení klienti,
od pondělí 12.března do neděle 18.března 2018 bude náš showroom zcela uzavřen. Všichni vyrážíme na zaslouženou dovolenou a načerpání nových sil. V uvedeném termínu tak nebudeme reagovat na telefonáty a e-mailové zprávy.
Od 19.března budeme už opět v plném pracovním nasazení a připraveni řešit všechna Vaše přání.

Děkujeme za pochopení.

PF 2018

Všem našim zákazníkům a obchodním partnerům děkujeme za přízeň a přejeme krásné prožití vánočních svátků. V novém roce se budeme těšit na další spolupráci a věříme, že i příští rok bude pro nás všechny tak úspěšný jako byl ten letošní !
Jen díky Vám jsme během deseti let tak vyrostli a mohli Vám poskytovat ty nejlepší služby !
Děkujeme !

Zároveň upozorňujeme na otvírací dobu na našem showroomu během vánočních svátků :

Vážení klienti, od 18.12.2017 do 7.1.2018 bude náš showroom zcela uzavřen. Od 8.1.2018 bude otevřeno dle standardní pracovní doby.
Pokud budete v mezičase cokoliv neodkladného potřebovat vyřešit, obraťte se na některý z kontaktů uvedených na našich webových stránkách.
Děkujeme za pochopení.

Kakaová hlína s čerstvým ovocem

Kakaová hlína s čerstvým ovocem, mátovým cukrem a vanilkovou omáčkou

Ingredience pro 4 osoby:
kakao 20g, máslo 50g, hladká mouka 35g
cukr 60g, vejce 1ks
čokoláda hořká alespoň 50% 50g
prášek do pečiva 1 mocca lžička
Vanilková omáčka
zakysaná smetana 30%
hnědý cukr, vanilkový lusk
Mátový cukr
lístky máty, cukr krupice
Příprava :
Máslo a čokoládu společně rozpustíme.
Vejce vyšleháme s cukrem do tuha.
Kakao, prášek do pečiva a přesátou hladkou mouku smícháme dohromady.
Následně přisypeme k vaječné směsi a přidáme rozpuštěnou čokoládu.
Pečeme v troubě na 180º cca 10 minut. Po upečení necháme vychladnout a rozdrtíme na hlínu.
Zakysanou smetanu smícháme s vanilkovými zrníčky a cukrem.
V kutrovém mixéru rozsekáme mátu s cukrem, rozprostřeme na plech a necháme vyschnout.
Přidáme čerstvé ovoce dle vlastní chuti a sezónní nabídky.

RECEPTY z kulinářské show

Chutnalo vám u nás a nevíte, jak tu dobrotu připravit ? Tady vám přinášíme některé z receptů kuchaře Jana Řepy :

Argentinský flank steak servírovaný s cizrnovo-houbovým ragú se šalotkou a tymiánovým demi-glace

Ingredience pro 4 osoby:
hovězí flank 800g
mořská sůl + drcený pepř
Ragú
uvařená cizrna v osolené vodě 600g (namáčíme alespoň noc předem)
Portobelo žampióny 200g
šalotka 50g, česnek 10g
smetana 31% 200ml
mořská sůl + drcený pepř
Omáčka
demi-glace 100 ml
máslo 80g, šalotka 30g
tymián, mořská sůl + drcený pepř
Příprava :
Flank steak osolíme, opepříme a následně ho zprudka opečeme z každé strany (cca 2 minuty).
Přendáme na mřížku, dáme do trouby vyhřáté na 80º C a pomocí teplotní sondy dopečeme na námi zvolenou propečenost:
Rare 52º, Medium rare 54º, Medium 56º-60º, Medium well 60º–65º, Well done 70º -75º
Nakrájené žampóny opečeme, přidáme nadrobno nakrájený česnek a šalotku. Po cca 2 minutách přidáme cizrnu, smetanu a podle chuti osolíme a opepříme. Vaříme, tak dlouho, dokud nám smetana nezhoustne.
Opečeme šalotku na trošce másla do sklovata, přidáme demi-glace a přivedeme k varu. Poté vmícháme zbytek másla a dochutíme solí a pepřem.

 

 

FOTOGALERIE ze dne 24.11.2017

Kulinářská show 24.11.2017

Jako každý rok, tak i letos jsme pro Vás připravili kulinářskou show ve spolupráci s firmou B/S/H zastupující značky Siemens a Bosch. Speciality na špičkových spotřebičích Siemens bude opět připravovat Jan Řepa a tak budete mít možnost nejen ochutnat skutečné lahůdky, ale i vidět např. parní troubu nebo indukční desku s flexizonami v akci. Odborné poradenství je samozřejmostí, tak se nebojte nás zeptat na vše, co Vás zajímá.
24.listopadu od 12.hod. na našem showroomu v Kutné Hoře se těšíme na Vaši účast !

Blum Orga-Line vnitřní vybavení zásuvek

Firma Blum připravila krásný přehled všech možných doplňků Orga-Line do Vašich zásuvek v kuchyni. Shlédnutím videa získáte představu, jak může Vaše zásuvka vypadat a jak snadno a přehledně uložit všechny pomůcky v kuchyni. Všechny tyto doplňky Vám samozřejmě nabízíme v rámci řešení celé kuchyně, ale je možné objednat i dodatečně.

Připravujeme kulinářskou show

Jako každý rok i letos pro Vás připravujeme kulinářskou show. Již brzy se zde dozvíte konkrétní termín a program celé akce.

Speciality na spotřebičích Siemens bude připravovat jako tradičně Jan Řepa, špičkový kuchař a mistr ve svém oboru. A protože slavíme narozeniny, tak i Vy nezůstanete bez dárečků a opět pro Vás chystáme bohatou tombolu ! Sledujte nás i na Facebooku nebo Instagramu!